Meredith's Resources

You Too Can Have An Meredith Like Mine.

Kul resaPå skidsemester med kompisarna

Jag ska åka till sälen för första gången i mitt liv. Jag vill inte påstå att jag är nå vidare bra på att åka skidor. Jag är nog inte ens medel duktig. När jag tänker efter tror jag nog att jag inte har åkt skidor förutom med skolan på ett par friluftsdagar. Så det ska nog bli ganska spännande att se hur det ska gå för mig i backarna. Har inte åkt speciellt långa eller avancerade backar. 

Vi kommer att åka en ganska mixad grupp. En del är väldigt erfarna och har åkt sedan de varit barn. Sen är vi ett par stycken som är på samma nivå som mig. Alla kommer att ha en kompis att åka med som är lika duktig som en själv. 

Vi är ett ojämnt antal och kommer inte att få plats i en bild så vi bestämde oss för att ta buss till sälen. Det känns nog mest rättvist, annars måste någon köra. Eller så kan man ju i och för sig skifta att vara chaufför, men då ska man hålla på att hoppa in och ut ur bilen hela vägen upp, det kan bli ganska omständigt. Men vi kom i alla fall fram till att buss nog är det bästa sättet för oss att ta oss dit. Vi behöver inte bry oss om att dela upp bensinpengar utan allting är betalt och fixat. Ingen behöver köra och vi kan bara kolla på film och läsa böcker hela vägen. Sen ska vi alla dela på en stuga när vi väl är framme. Det blir roligt. Jag hoppas också att jag kan bli lite bättre på att åka skidor så att man kan göra en sådan här resa med jämna mellanrum. Det ska bli en kul resa med alla mina vänner.